Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Se, så vacker jag är!
Ja, Du ser mig där, genom
trädens nakna grenverk

Så älskad av alla
så ljus och lockande

I kväll är jag fullmånen!

följ min väg genom vinternatten
is och snö, rimfrost och själsnöd
bänd loss armarna runt din kropp

Och yla som vargarna!

le och bärga mitt överljus
bär det och vik dig, ty ljuset

mitt ljus skall leda dig
och du skall värna det svaga
bära din sargade självkänsla
och tänka ljusa tankar

när du ser min skönhet bak
trädens siluetter som en

krona av ljus

vet du att svaghet

kan växa




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 22:28



Bookmark and Share


  Tera
mkt fint skriven...
2010-02-04

  Lavinia Röd
Suveränt, ylar och applåderar!!!!
2010-01-29

  Måna N. Berger
Isande vacker bild! Är det fullmåne nu? Ditt landskap är förtrollande.
2010-01-29

  Catharina Edin VIP
'is och snö, rimfrost och själsnöd'; så vackert, och gör samtidigt ont!
2010-01-29

  peter markurth
bra
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP