Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver dina drömmar rena med min kärlek nu

Skriver dina drömmar rena med min kärlek nu
våra kyssar möts inatten,

du är en viol
vi skrattar nu tillsammans,

kysser blott en saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 01:25



Bookmark and Share


  sulimaa
Att kyssa en saknad ...att våga se och möta ...vackert
2010-01-30

  LenaJohansson VIP
fin
2010-01-30

  mare VIP
Bra...
2010-01-30

  Suzy med punkterna
Saknaden, störsts av allt.....kanske till och med större än kärleken självt
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth