Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöbröst


*
snöbröst i vintersol
döljer och framhäver

*
hon är som
den första kärlekens
läkande mystik

*
det duschar
regn och snö
ur gatlyktans sken




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 1081 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2010-01-30 10:50



Bookmark and Share


  sol
helt härlig bild!
underbart..
fint
2010-03-08

  ZARIFE DEMIR
Som flyter vatten!
2010-02-22

  Ulf Lagerholm
klart och rent, koncentrerad musik kring tungans lätta rörelser, sådant kan jag inte motstå
2010-02-01

    Noomi
ljuv och vit..
applåderar lugnt..
2010-01-30

  kärleks ängel
vacker!
2010-01-30

    ej medlem längre
en stor runda med applåderingar!
2010-01-30

  Cris
Ljuvligt. Mjuk och rund poesi.
härlig avslutning med duscharna i gatlyktans sken
2010-01-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Snöbröst så ljuvligt det här var. Underbara bilder du skapar.
Den andre pärlan, vilken gåva.
Man blir både varm i hjärtat, ögon och varm runt mun av att läsa dessa.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP