Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordrymmerier, se det som en barnramsa


Allting började med Kaj

Kaj står på svaj på kaj utan kavaj, ser en haj och blir skraj
Kajsa Kajalöga kavat kajaken kajkar
Kaj Ros eka ros, ekar årtag, flyter näckros
Kajunmat i kajutan och kajorna blir utan





Prosa (Fabel/Saga) av prima donna
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 11:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kul med kul!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna