Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kristallrena väsendet

 

se hur detta väsen smälter, allt rinner av

allt vilket icke hör till

rinner

av

 

allt vilket icke hör till dess väsen

väsens kärna

stjärna

hjärtstjärna

 

rinner

av

 

droppe famnas av hand

fryses åter

så vackert

 

är

är

 

snöstjärnan

 

kristallren

kristallrenade väsen

 

är

 

liv

 

 

tillsammans




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 17:48



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Text som bevaras i mitt hjärta!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser