Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplev

 

lev dig in i rörelsen av två strömmar

slut ögonen

hör
sjöns sånger
känn vinden

i fjärran höres förs fågels sång nära

du hör årors jämna rytm
känner hur båten förs framåt
du hör åror lyftas
årsång
du hör dem doppas i vattnet
du ser vattnet delas
åran sänks in
ringar
cirklar
åran lyfts du fylls av ljusglittret
du är i rörelsen

båten förs framåt
fram åt
till

med

ställ dig stillnad

för en hand uppåt
den andra ned

låt händerna segla upp och ned
jämn rytm
var i rörelsen
helt i rörelsen
upplev ljusströmmen
upplev värmeströmmen

i mitten
möts de

upplev att det i detta möte skapas

skapas en cirkel
eller varför inte en bubbla
en såpbubbla
en regnbågsbubbla
denna spricker inte

i mötet skapas en kropp
en livsvärdeskropp
en livsvärdskropp

se hur denna kropp frigörs var gång rörelsen frigörs från komprimeringspupillen

ljuset ”hämtar” upp
värmen kännandegör




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser