Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I universums utkanter


Där jag befinner mig just nu...
en rätt obetydlig liten människa,
ett litet korn i det stora, stora, oändliga universum,
i ett litet rött hus, med vita knutar
och där köksspisen puttrar med varm glöd,
där snö och kyla tränger sig på utanför
mina frostiga fönster, där TV-n nyss knäppts av
och katten just har spytt på min absolut
finaste matta. Här, och nu kommer jag till
självaste kärnan, för här sitter jag alldeles varm
i själen. För så är det: Jag har återfått mitt hjärta!
Mitt röda pulserande, välkomnande hjärta
är äntligen på plats igen.
Tack snälla poeter.se för att jag återigen
kan delge min omvärld mina tankar....




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP