Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talträngd


Ett elakt öga kastades på mig.
En ond tanke vidlådde min själ.

Jag försöker skaka det av mig!
Vill trots allt tyda allt till det bästa.
Det behöver inte betyda något alls
av alla de aningar som dansar runt
i mitt huvud! Alla svarta tankar! Usch! Bort!

So, let it be!
Leave it! And go on with your life!
Free and Happy!
With a brand new heart!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP