Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. gränsland




som en khusra

 

 

 

 

som en khusra

klingande

kunde du skratta

med honungsmun

                                               och långa svarta lockar  

breda bjällerband runt vrister

tunga ögonlock

kajal

 

                                         just det

                                        svårtydda

                                                    glidande

                                        lockar mig                 oemotståndligt

 

...såg vi  hur sjöhästarna tumlade

mekaniska

som i trans

 

och

vi

drogs in i varandras

sfärer

förtrollades i dansen

och fingercymbalernas

click

click

tick tick

 

hur brann inte

dina ögon

 

hundra år av ensamhet




Fri vers av Aisha VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-02 18:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Himelskt vackert som andas en alldeles säregen mystik
2010-02-10

  papessa
så vackert oemotståndligt lockande du skriver ..
2010-02-07

  Ali D VIP
Vackert som vanligt men lite sorgligt slut
2010-02-06

  Don Jorgé
Väldigt vacker form på dikten. Får en känsla av beatnik. Bra.
2010-02-04

  KristinaE
.. denna underbara brand! snyggt formar du orden och känslan! minnet av underbar kärlek, då mitt i!!
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP