Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina lökar

en försmak av vår
krokusar och primula
mitt på bordet står




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 20:06



Bookmark and Share


  peter markurth
bra gestaltning
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

prima donna