Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Tack när nu handen är fattad
din älskade har väntat dig

Tack för kärlekens omsorg
vår sorg är saknadens kärlek

Tack till dig och hälsa mormor
som längtat dig av hjärtats lust

Tack för livet och alla fina minnen

Tack för allt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 495 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-01 00:32



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så ömsint du uttrycker dig!
Vackert!
2011-05-15

    Lindizz
ord ur hjärtat, så fint skrivet.
2010-02-08

    sunnanvind
Hjärtskärande...kärlek!!!!
2010-02-05

  sulimaa
Fint till din morfar ...från hjärtat...kram
2010-02-01

  aol
underbar så rörande fin skrift, gick till mitt hjärta
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi