Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är nära


Jag kysser dina drömmar rena med min kärlek,
säg att sanningen är nära

drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 19:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
sanningen är nära eller sanningen är nära drömmar.........båda tankesätten tilltalar mig
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth