Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren

I fönstret syns ett barnaliv
med blick i det blå,
drömmandes om gröna ängder
och vita moln
i himmel klar

Över klara bäckar,
genom gräsets vidder,
längs skogens dis,
under porlande vattenfall

Där, det skriver en dikt:
hjärtats ord,
inte över vad det sett och gjort,
utan om sina drömmar
som bärs fjärdar iväg.
Och slutet lämnas oklart
för framtidens ro

Dikten göms i den mörkaste vrå,
men än den tindrar bland drömmars sjå

Det barnet är du
Det barnet är jag
Dess drömmar är våra




Fri vers av Avatar
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avatar