Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i glas

Min värld - en spegelhall
var livet bryts,
upprepas tusenfalt
Och kärlek strålar in
i spektrum av ingenstans
men,
förälskad och förvrängd,
ser jag ut - vill jag ut!
Panik och vanvett rasar,
kämpar och slår,
till ångern som bultar,
river i sår,
tärs jag sönder av
min egen spegelbild

Doft utom dansar;
ett bitterljuvt behag,
bryter genom speglars pansar
men kvar inom är jag:
fast och sluten,
i vemod gjuten
Nekad det,
som livet är

Och i min låda
- min lilla spegelhall
ekar tystnaden
av mig själv




Fri vers av Avatar
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avatar