Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott



Ljusa stränder i fjärran
Kan du se dom
Dom målar sig så tjusigt framför trötta ögon
Så dimmigt vackert
Som drömmar


Porlande bäckar i skogens vakenhet
Kan du höra dom
Ljudet fyller hela skogen
Med vaggande händer i din sömnlöshet
Harmoniskt
Som drömmar


Sidenskönas doft sprider sig
Kan du känna dom
Aromen fyller hela skogen
Ett hav av sötma
Som drömmar




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 451 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-02 09:31



Bookmark and Share


  oMareld
jag kan känna, jag kan se, jag kan höra

tack vare dig
2010-02-02

  Mr Lindemann VIP
Sidenskönas doft sprider sig
Kan du känna dom
Aromen fyller hela skogen
Ett hav av sötma
Som drömmar



I ett töcken av
avdunstningae
ifrån det som utgör
det bittra med
sjön av sälta
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson