Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra kyssar i en tom och kall oändlighet är borta nu

Du älskade på ditt sätt
störde,

konstanta skrik
lögnens etik, ´

vardag
skriker in i evigheter,

ser en tår
använd smärta,

ditt hjärta brinner nu
tystnaden,

den är verklig nu

en realitet,
våra kyssar i en tom och kall oändlighet är borta nu,

bortglömd tår

fruset vatten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth