Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hela min värld


Du är hela min värld och det enda jag vet
Du är den enda som lyssnat till min saga
och kan min hemlighet
Det är bara dig jag känner och det är
bara du som får lov
Du är den enda av änglar som orkade
vaka i natt när jag sov
Jag älskar dig och respekterar dig för
allt det du är,
och när du faller ska jag bygga de
starkaste av broar som bär
I natt är det min tur att vaka över dig,
för att sedan fritt få springa till en
horisont där solen höjer sig
I natt och imorgon, för evigt och varje morgondag
Jag ska ge dig alla mina andetag









Bunden vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-03 20:10



Bookmark and Share


  firefire
Vackert som bara den;))
2010-02-08

  Emme VIP
Väldigt väldigt fin...
2010-02-03

  Ola Rydberg
Oj vad mycket kärlek i denna
jag blev berörd
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed