Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du?

 

 

 

när jag står i duschen
och använder min duschskrapa
     tänker jag inte på så mycket
         men det går ju inte att förneka
     att jag oftast är naken
de stunderna
och ibland funderar jag
på om du skulle tycka
     att jag är vacker just då

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-18 20:04



Bookmark and Share


  Pilgrim
Han skulle tycka att du var vackrare =)
2011-01-20

  Ola Rydberg
Denna var härlig
och naturligt poetisk
2011-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Förmodligen skulle han det.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed