Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och fyrtioåriga män

 

 

 

 

 

 

 

till nästa seminarium fick vi i uppgift
att ta med ett föremål hemifrån
ett sånt där som man inte riktigt vet
     vad man vill göra med
om man vill
varför man vill
ett varför-har-jag-kvar-det-här-föremål
och jag var alldeles för nära att fråga högt
om man får ta med sig sin far
     så jag vet inte hur många klichéer jag uppfyller
     när jag ligger så här
i ett rum där de tunga dofterna
gör att vi rör oss långsammare
där väggarna vrider sig inåt i svettlukten
mot min mage och mina bröst
precis där han kom, stönade och sprutade
     i ett rum där jag lagt mig nära
precis som jag alltid gjort
     och hans andetag

     hans puls
     är i mig

inuti mitt huvud
jag vilar på hans bröstkorg
och hör hans långsamma snarkande
känner de vanliga muskelryckningarna
tätt intill
och jag vet att jag vill få prata och
jag vill skratta och kyssas och le
och umgås och dra en massa massa dumma skämt
så länge
     jag får göra det
       med dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-18 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så det här fallet är avslutat?
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed