Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knastrande. 2008

Ett torrt, elektriskt knastrande. En sfärisk symfoni
genom vilken hjärnceller och blodkärl hyllar sin egen nedbrytning.

Ett gulaktigt stråk. Ett löfte om svalka och regn
ligger fläckvis som pölar över den snåriga grönskan.

Ikväll, finns det ingen som kan hjälpa oss.




Fri vers (Fri form) av Olle Gudbrand
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand