Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens penna



Jag är på väg tillbaka upp i detta land

Där jag knöt mitt egna kärleksband


Jag sitter i skuggan och sneglar över axeln


Där hon sitter och bara ler


Hon verkar inte mött några sorger utan bara ler på stolen

För hon får allt rampljus ut av solen



Jag känner efter och tänker ..

Måste det handla om en flicka?


Jag känner efter och hittar svaret i min ficka


Där en solstråle har skrivit sin egna dikt i min hand



Den hade skrivit så vackert och visat vägen till något slags alla hjärtans

Fjärran land ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 15:53



Bookmark and Share


  Tera
gulligt..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob