Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg vet ej vart ser ej klart kan du ge mig svar ?


existens minus 10 + 5

2 frågetecken i massan där

är det allt vi är ?

frihet

ett ord som aldrig blir verklighet

inga sånger i världen kommer uppnå det


batonger

blå-klädda robotar utan egen vilja

som inget ser

bygger murar av svek


och vi stirrar ner

och ber

låtsas som vi inte vet vad som sker

bakom låsen

bakom masker

och dom hån-ler

åt våra snesteg







Fri vers av existens_minus
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-02-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens_minus