Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånting här du vet där


norravägen



i korridorer av lögner ska vi bli gamla

vad var det som hände egentligen min vän

har du funnit något ljus eller är du kvar där än ?

jag är fast i du vet dom där tunnlarna vi vandrade

om vart annat i alla gångar

om du minns där vi stannade och kippade efter luft

år 1995

utan mat när vi skrattade åt deras väldukade bord

jag minns hur du log sen på vägen hem

till sanningen som aldrig fanns

eller letade vi på fel plats

bortsprungna i dimmor bortom allt dom såg

där vi låg i sopor i vrak

sov ute utan tak

i regnet

i svärta

i allt

tack själa-syster

då var du allt jag såg

allt som fanns


















Fri vers av existens_minus
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 11:06



Bookmark and Share


  Tav
jättefin text! gillar verkligen "
i regnet

i svärta

i allt"

applåd!:)
2010-02-06

  Tera
fint till din Vän/ älskade..
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

existens_minus