Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet

en del hittar vingar

en del ramlar svårt

andra firar med skumpa på östermalm

jag ruttnar sakta i mitt hat

i min värld är livet ett dåligt skämt

jag ser ingen glädje i att existera

inte på något sätt

vi får se vad som sker

jag vet inget om livet

jag har aldrig levt ändå

jag letar inga sanningar

jag vill inte framstå som något av värde

jag är motsatsen till ditt liv

till dina lördags kvällar

till allt dina ögon ser när du vaknar

jag är spyan efter din fredagsfylla












Fri vers av existens_minus
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens_minus