Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som ett T

Det är som ett T
fast upp och nervänt.
Smärtan alltså.
Alltid när jag blir
förkyld
så får jag känningar
av bihåleinflammation.
Från pannan rakt ner
och ut över bihålorna
på var sida om näsan.
Så himmla enerverande
är det att jag tycker
det är värre med förkylning
än maginfluensa.
Jag hoppas kullmen
på denna förkylning var igår natt,
för inatt vill jag kunna sova !!




Fri vers av mjuk
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas att du tillfrisknat!

Det är väldigt jobbigt att ha problem med
bihålorna . . . Jag vet . .


Hälsn. Ann
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk