Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människan och apparaten

höj flagg och musik
stå kylskåpets väsen
som vatten under is
talar i brist
och ovan sväller ryggen
fast vid ytan
som tankar härmar tics
etsar dig stramt,
långt nära överdåd,
fast i en bur
av karavanen som sov
aldrig lämnad
troget följd hos andra
mer än du kan få
ingen kamp än dränkt i flimmer
om schabloner och råd
vänder jag nu vid tanken
av den värld
han tycks vara ämnad




Fri vers av ffredfr
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr