Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-04-24)


Att älska igen

Svek,
det gör ont och jag vet att mitt hjärta blöder
fortfarande.

Bara ett barn
med hela livet framför sig, men alldeles ensam
i världen.

Där jag växte upp,
där fanns ingen trygghet och jag var alltid rädd.
Ibland är jag det än.

Att stänga ute,
det är vad jag har gjort och när jag släppt någon in
har jag alltid blivit sviken.

Vännerna,
de känner inte till det jag bär inom mig.
Så tungt.

Kärleken,
den fungerar inte när man inte vågar älska
som jag.

För svek,
det har alltid varit enda innebörden
när jag släppt någon in.




Bunden vers av B-Nita
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 08:29



Bookmark and Share


    Siden och stål
Håll ut och kämpa vidare. Känner igen kampen.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

B-Nita
B-Nita