Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han ritade hjärtan på sitt sätt


Förstår du





Man ska ju lyfta


fram det människor


är bra på


Det var därför


jag applåderade


dig pappa medans


blodet rann ned


från mina spräckta


ögonbryn


Förstår du




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-05 10:07



Bookmark and Share


  Line W
Den är bra och den gör ont
2010-10-02

  m.ricknell
trasigt underbar..
2010-02-08

  Baystream
klockren... på ett fel jävla perfekt sätt.
2010-02-05

  sulimaa
Jaa jag förstår ...att vekligeheten ibland är för ond för att man ska kunna förstå...
2010-02-05

  Suzy med punkterna
Flowet är tillbaka starkt och brutalt
2010-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
öj vilken stark text
fick ta tag i skrivbordet
2010-02-05

  kråkan VIP
Har inga ord..grymt. På alla sätt man kan tolka det ordet..tack
2010-02-05

  Leia
Maestro!!
Du har det DÄR, jag gillar!
*Ställer mig upp och applåderar!*
2010-02-05

  Karl den store
Aj, som fan! Förflyttas direkt till det utsatta barnets position av att navigera och överleva i ett onormalt normaltillstånd.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite