Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synen

jag kan inte fokusera bland
det ljusa skimmer
orden är båtar på ett hav
som lider under storm
varje rad en våg
som söndrar ditt förnuft




Fri vers av ffredfr
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 23:28



Bookmark and Share


  aol
vackert skriftat
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr