Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Saknaden

Det som felas mig

det som saknas mig

Den pusselbit som skulle göra mig komplett

Det är den som saknas mig

Felas i det komplexa pusslet vi kallar livet

Är det du som passar in i den lucka som finns i mitt hjärta

eller är du ytterligare en bit som inte passar




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman