Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara sådär äckligt kylskåpskall


Komplikationernas Bioduk

Knivhugg mina känslor, jag vill
klara mig själv
jag vill bestrida och vända ryggen till
Krossa klockor, gömma ett
hånande leende bakom komplikationer

Lys mina kala väggar, bränn min asfalterade yta, lys, blända, splittra
någons kärlek med mitt stråååååålande humör
promenera mig rakt in i kaoset och skaka mig febervarm
Ruska ut min själ
Finns den?

Som en krälande spindel, jag har
en krypande själ
Kravlar bort från mitt skal
giftig tunga, giftiga ord
gift ur naken, skör hud
Knotiga fingrar, blödande
vitnande knogar

Varma juli ska stärka mitt
iskalla frosthjärta när jag går

jag blir
som jag vill
såhär ska mitt liv bli
medan ditt blir en dröm
ditt blir
gratis




Fri vers av mLite
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite