Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boxvin

allt jag skriver om dig
är redan skrivet innan
det flyter klicheer ur min mun
när jag ber dig visa
tårarna du döljer i leenden.
det finns fjortonåriga emotjejer
i mina ord
när jag frågar
om du vill dela dödsångesten
över en box vin.
det billigaste på systemet.

men det spelar egentligen ingen roll
hur ofta orden är sagda
och hur fåniga dem låter
när det enda jag vill
är att få rädda dig
- om så bara för en kväll.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-06 15:01



Bookmark and Share


  entusiasm
älskar dikten, älskar dig, älskar allt
2011-01-28

  Elin Skogsberg
Jag har läst den här typ sju gånger den senaste veckan, den är så otroligt jävla bra. Har sagt det förr liksom, men den är verkligen det.
"om du vill dela dödsångesten
över en box vin." är så klockrent att jag får andnöd för en sekund. Puss, Sandra!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt