Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
energi


som fick dig att le

du sa att det var mörkret. trevandet.
att aldrig riktigt. veta.
som höll dig nere. knöt dig till jorden.
till den leriga fuktiga jorden.
det var någonting med vintern. kylan.
som virade sig. kring dina revben.
drog ihop. existensminimum.
för livsenergi.

du sa att. det var något.
du tänkte på då.
bara. förnimmelsen
av mina hjärtslag. i dig.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 14:30



Bookmark and Share


  cilax VIP
Vackert

och, förbryllande. Om det var avsiktligt så är det mästerligt. Om inte, så desto mera.
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt