Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han håller om mig



Allt han inte säger lyser igenom
och jag väljer att älska lite till
jag också.







Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-07 17:17



Bookmark and Share


  Postgård
*mysler*
2010-08-24

  Quasimodo
Lyser riktigt om den här och ger en skön känsla för just detta!
2010-03-04

  Paulus Johannes Allaverdi
otroligt fin, denna är en av mina absoluta favoriter jag läst på poeter. Bokmärkes!
2010-02-13

  Ola Rydberg
Smärtsamt vackert
och sentimentalt

som att hålla fast bara en liten stund till
för det som inte längre kommer
att finnas
i framtiden
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed