Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylle och snö

och solen svävar litet högre på himlen idag
målar glitterblänk på mjuka vita täcket
spadtag
andetag
pulsar runt
pulsar slår
står ända upp till midjan
och det vita omsluter








Fri vers av prima donna
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna