Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verandavarandets olidliga lättja

Verandan ligger under täcket,
sjunger en liten trall och bara väntar
på att bli bestigen




Fri vers av prima donna
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna