Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara sova





Jag behöver få gråta färdigt
och somna av utmattning
i din trygga famn











Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 16:15



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Sårbart och fint.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed