Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fastän hon var vegetarian Så gillade hon korven och såsen


Flickan som var sugen på sött kött !

Flickan som var sugen på sött kött
sugen på sött kött.
hon var sugen på söttkött ,
fastän och var vegetarian,
så gillade hon hans korv och sås i sitt kåta flås.


Hon satte sig på en tunnel banestationen och inväntade passionen.
Då såg hon en kille som var ett stycke mumsigt sött kött.
Han sade hej på dig .kom hem och drick te hos mig.
Ja svarade hon jag kommer gärna hem till dig.

Väl hemma hos honom satte hon sig på hans säng och lockade honom med lillfingret att
han skulle komma och sätta sig vid hennes lilla söta kroppsliga undomäng
Dom var båda kåta och våta., även han var sugen på sött kött
Ömsesidiga köttsliga tillfälliga lustar som frustar.

Han satte sig bredvid henne och hon velade kom, kom inte.
Du får nej stopp med din snopp, men till slut så tittade hans stora kuk ut.
Det började med en blött puss ett kort förspel med kel.
Dom lekte med varandra tungor som möttes.
Dom började frusta och blev kåta och våta.

Nä du får gärna tränga in i mig men tar av mig blusen gör jag inte.
Han blev galen av åtrå och stötte in hela prakten och härligheten, efter ett kort tag kom den stora satsen, såsen i hennes söta grotta som hon blotta.
Jaja det är bra nu det räcker men det kom bara mer och mer.
Dom stönade av kåthet och orgasmer men hon tyckte att nu fåt det vara nog vi är ju nu båda tillfredställda och avslappnade, ska hem så ta ut din lem ,

Han följde henne till tunnelbane stationen och båda var nöjda med den tillfälliga passionen.
Han gick tillbaka hem med en sin avslappnande lem, där stod teet fortfarande inte uppdrucket.
Det var ett tillfälligt möte mellan hans ungdomkuk och hennes undomssköte.
Sånt händer när man är ung kåt och våt.







Fri vers (Prosapoesi) av mik mikelson
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mik mikelson