Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för ras


Som girlander
på ett party
där alla faller

in

i skrattet
eller går under
av sina egna tolkningars
belastning.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-09 15:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag rasar in i
överhopas med på

belamrar mig ovanpå
sedan blir saker så då

"kAOTISKA?"
2010-02-11

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2010-02-09

  T.R Ekman
Friskt som ett konfetti regn...
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke