Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningsboll med döden

mina ord är ett uppror där jag kan välja bland de
ord jag har lärt mig och de ord jag kommer att tänka på
för vilken tankelek i mitt huvud som än utspelar sig
ibland hittar jag till och med på de mina egna
utan någon som helst övervägning av ordens mening, ens åt meningsföljd, för orden har sannerligen fått oss att leka




Fri vers av ffredfr
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-02-10 05:51



Bookmark and Share


  aol
ja så är det
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr