Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i mig ...någonstans

du andas ännu
här i min säng
alldeles intill
doftar skönhet


du finns fortfarande med mig
varje fredag då jag är med mina vänner
men förr fanns bara du och jag
bland folkvimmel

du finns ännu här
när jag strövar omkring på
fredsgatan och går förbi det där gula huset
med plåtväggar
som vi brukade banka på


ditt leende finns kvar på mitt ansikte
förvridet

och du

du andas mig ännu i nacken
när jag går runt på torget
och letar saker som du brukade tycka om


Du finns ännu här
bredvid mig på mitt hustak
med knöligt underlag
under stjärnhimmel
under vintergatan
huttrandes med rött leende




Övriga genrer av BrokenHearted
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-31 11:04



Bookmark and Share


  Zara VIP
blir så lycklig av dina dikter. Den är svävade jag med! passade så fint emd kursivt....kändes så mjukt....soft dikt...oj vad mycket kärlek.

/Tagen Z
2006-03-12

  pärlan
Så härligt du skriver! Tack för dina kommentar dessutom....
2005-11-06

  Markattan
Så vackert och målande formulerat om saknad och minnen från svunna tider. Väldigt bra!
2005-11-05

  tonsoku
oh, jättefint skrivet..! så vackert hur du drar paraleller mellan nutiden och dåtiden, hur saker som hände med -någon-, dom väldigt små sakerna, är väldigt svåra att glömma... fantastiskt!
2005-11-04

  Per Rydberg
Det är vilsamt att läsa din dikt! Känner att det finns en saknad, men också varma minnen. Tack för att jag fick läsa den!!
2005-11-03

  himlens hemlighet VIP
jättefint! tycker mycket om! sista stycket tycker jag om ännu mer...bra bra bra :)
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted