Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till B.


Avtryck



Vi har träffats en enda gång
ändå finns du i mig så levande

oavsett var mellan liv och död




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-11 10:39



Bookmark and Share


    Bim
..läser och hoppas ,kram
2010-02-17

  Michaela Dutius
Vissa gör så starka avtryck-starkt beskrivet
2010-02-17

  Eva Langrath VIP
Stark upplevelse
2010-02-13

    Maria Malm
Då har någon verkligen gjort avtryck..
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth