Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingsrätten, en tanka om rättvisan

så många lögner
sitter i salens väggar

så mycket smärta
har lämnat efterklang här

-där människor döms




Bunden vers (Tanka) av desperado
Läst 526 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-11 19:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja rättvisor och orättvisor smärta och kval blir det mycket av i tingsrättens sal - sant och bra skriftat min vän!!
2010-02-15

    Louvisa
Kort och bra fångat!
Läser rubriken en gång till. Just det.
2010-02-13

  Anna*
Så sant, smärtsamt, sorgligt
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado