Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Do you really think she will pull through?


Ramlande kärlekstankar och en plastelefant.

Bittra mysterium,
grundläggande tankefällor.

Det var aldrig kärlek på gymnasiet, det var ligga ligga ligga och två lager håliga strumpbyxor.

Tusentals rondeller i min stad,
road regrets
och alla ser ut som
alla

Brokiga mönster och socialpsykologi,
det är så fel.

Gör mig oförstörbar och full av kontraster
svår, kanske svagare än vatten?
så att ingen förstår
så att ingen kan röra

så att du kan se på när min gula cykel plötsligt cyklar uppför backen i motvind,
baklänges

fast ändå framåt?

Liggande på den röda mattan,
glor på en elefant
plastelefant
din present

Det ska bli film av oss.

Jag vill vara det fina i dina ärr, ett gruskorn, en skavande partikel
men allra helst en mittpunkt i ditt "du och jag mot världen" koncept.

Jag vill vara dina hörselintryck
dina känselintryck,

du, jag
vi
då blir livet till ett konstverk




Fri vers av sellout
Läst 637 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-11 21:15



Bookmark and Share


  ryggmotrygg
verkligen fint skrivet
2010-03-14

    KalleLager
Rock n roll. Känner igen det här.
2010-03-11

    seriöst
Första gången jag läste tyckte jag att det var rörigt... sen kom jag till raden "Jag vill vara det fina i dina ärr, ett gruskorn, en skavande partikel", läste om hela texten, och nu är det sammanhängande igen. Väldigt fint. Väldigt, väldigt fint.
2010-02-28

    //Nikita
Wow, verkligen skickligt! :)
Gillar starkt :)
2010-02-15

  Paulus Johannes Allaverdi
Bra skrivet!! Fastnade direkt vid inledningen
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sellout
sellout