Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så hur går det där med att vara lycklig egentligen?


Jag blöder

jag bara blöder för dig

önskar att du kunde
se när jag gråter ibland
när du liksom klättrar river och tystnaden
över min kropp mina explosioner
min mitt
och det blir ditt och du bara slänger bort

solkyssta nätter
jag har lidit nog nu
till ljudet av glödande cigaretter
pekar mot havet andas en gång till
kanske ser du när jag drömmer såhär ibland
när du bryter bokstaverar
kärlek
men ingen kan egentligen skriva om mig

smeker
den sista solnedgången
det blir vakuum mellan mina fingrar
och kanske stannar du där ett tag undrar
om ändå sanningarna hade stannat i stjärnorna
för ingen hittar längre hem

statiska röster jag går aldrig dit igen
och du tror att vi har tid
att flytta himlakroppar i nostalgi i framtidslekar
men tystnaden gör mig stum
organiserar delarna under täcket
förhindra hålla kvar försöker radera tiden
men sakta sjunker vi
och det blir ditt och du bara slänger bort

staden blöder ikapp
jag vill stanna
fortsätta leta
kanske står du med glitter
väntar på att hjärtat ska stanna
men du är rädd
och jag undrar vart du tog vägen
med allt det jag en gång ville känna

du vet
jag blöder för dig
för dig för dig
alltid

och jag har redan valt
blundar
i hemligheter i misstagen
vänder om
för det blev ditt och du bara slängde bort




Fri vers av sellout
Läst 869 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-18 22:49



Bookmark and Share


  hets
fint!!
2011-11-01

    svarta ängeln
Det gör ont att läsa..känslorna känns som en virvelvindsom vill hitta hem
Gillar..
2011-09-17

    ordskalv
Solkysst är nog ett av Sveriges vackraste ord :)
2010-07-04

    Atmosphere
Makalöst bra
2010-06-22

  inte med ord
Vackert
2010-06-21

  Smuurfenn
underbart,
kärlek till denna text.
2010-06-19

  Spir@
Denna gör ont i mig... Känner så väl igen!
2010-06-19

  Nina Nightwish
Underbar text!
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sellout
sellout