Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De talade Jiddisch i mitt hem



Som om jag aldrig lyssnat
faller de främmande orden
som sockerpärlor på min tunga

det levande livet söker sitt





Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 23:47



Bookmark and Share


  rebecca d
oh, jiddish, detta fantastiska språk!
Sockerpärlor, sprakande sodabubblor och fräcka skärande sprättande knivar...under ett täcke av humor!
Gött!
2010-02-18

  Eva Langrath VIP
ord som får mig att fönimma hemkomst.
2010-02-13

  aol
så är det,
2010-02-12

    ej medlem längre
som att hitta hem efter en kall resa?
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth