Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind

ni har alltid skrivit väldigt vackert; jag lever med mina ögon
som är en absolut och logisk följd; att ni gjorde som ni visste,
att ingen berättade;
hur ögonen ofta lurar dig


då måste det väl vara logiskt, att
ägna det en tankestund
men bara om vi inte visste sättet som ögonen leker med oss på




Fri vers av ffredfr
Läst 131 gånger
Publicerad 2010-02-12 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr