Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjena gud

ett myller av vers
visar dig tronen som gyllene
ett avbräck från sanningen
härnäst glömt i historien




Fri vers av ffredfr
Läst 294 gånger
Publicerad 2010-02-12 17:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
gnäggade lätt av skratt här
2010-02-16

    ffredfr
jasså, det var som fan
2010-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag umgås dageligen med Gud.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr