Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avokado i bitar

jag ville göra en pipa av en avokado
slet med kniven och högg i kärnan
ibland försiktigt men allt ligger för bitar
nu har jag kött och blod på mina händer
det känns som om jag dödat ett djur
för pälsen som får värme genom fåfänga




Fri vers av ffredfr
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-02-12 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr