Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokskogen

Jag fann mig sittande där i bokskogens sal

Dom blänkande svarta skogssniglarna seglade stolt f ram
Över den varma sommar stigen

Fåglarnas klara vår hälsing drillande
Sången rullande dovt genom lövsalens tak

Solen silades genom trädkronorna
Det prasslade till

Småkrypen i dikesrenen
Registrerade mig ankomst

Och ensam gick jag
Längtade så efter att få leva





Fri vers av backsippa
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa